Etsi sivuilta
Youtube LinkedIn
Sivuja ei päivitetä

Kymenlaakson AMK:n liikunnan lehtori Marja-Sisko Luoteelle ansioristi

12.5.2009

Sama teksti Word-dokumenttina.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun liikunnan lehtori Marja-Sisko Luode on saanut kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallinin myöntämän ansioristin. Risti myönnettiin 26.2.2009 ja se luovutetaan Luoteelle 1.6.2009 Korkeakoulujen liikuntatoimien seminaarissa Turun Yliopistolla.

KyAMK:n liikunnan lehtorina Luoteen toimenkuvaan kuuluu opintoihin liittyvä liikunnanopetus sekä opiskelijoiden ja henkilökunnan vapaa-ajan liikuntaan aktivoiminen.

Lisäksi Luode on toiminut useissa luottamustoimissa. Hän on ollut muun muassa Suomen salibandyliiton hallituksen varapuheenjohtaja vuodesta 2007 lähtien, Kymenlaakson terveyden edistämisen ohjausryhmän jäsen vuodesta 2008 alkaen ja Suomen liikunnan ja terveystiedon opettajat ry:n hallituksen jäsenenä vuosina 1999–2005. Lisäksi hän on ollut Kotkan kaupunginvaltuutettuna ja Kotkan kaupungin liikunta ja vapaa-aikalautakunnan jäsen vuosina 1997–2000.

Luode toimi vuonna 2004 Opetusministeriön Terveysliikunnan neuvottelukuntaan kuuluvan terveyttä edistävän liikunnan neuvottelukunnan koulutustyöryhmään. Ryhmän aiheena oli tuolloin terveysliikunnan ammatillisen opetuksen kehittäminen ammatillisessa koulutuksessa, ammattikorkeakoulussa ja yliopistokoulutuksessa.

Luode oli mukana Suomen naisten ensimmäisessä salibandymaajoukkueessa vuonna 1993. Hänellä on tilillään muun muassa salibandyn Suomen mestaruuksia.

Luoteelle ansioristiä ehdotti Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL). OLL on valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan yhteistyö- ja edunvalvontaorganisaatio, joka toimii myös opiskelijahuippu-urheilun koordinaattorina.

Luoteen lisäksi toiseksi korkeimman ansioristin sai 28 henkilöä. Kaikkiaan ansioristejä ja -mitaleja myönnettiin 300.

Opetusministeriön tiedote kokonaisuudessaan sekä lista kaikista palkituista luettavissa täällä.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Lehtori Marja-Sisko Luode
p. 044 702 8435
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

» Takaisin listaan

Student | Staff  
Katso kaikki bannerit »