Etsi sivuilta
Youtube LinkedIn
Hakijalle_kevat2015

Hae Kymenlaakson ammattikorkeakouluun

Olet tekemässä isoa päätöstä. Koulutuspaikan valinnassa painavat monet asiat: kiinnostava ala, laadukas opetus, viihtyisä opiskeluympäristö ja  työllistymismahdollisuudet. Meillä Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa (Kyamk) sinun on helppo oppia ja opiskella. Et jää yksin opintojesi kanssa, vaan saat tarvittaessa tukea ja ohjausta.

Opetus on laadukasta ja sinulla on mahdollista kokeilla siipiäsi myös ulkomailla. Kansainvälistä suosiota kasvattanut Kyamk tarjoaa monipuolista ja laadukasta korkeakouluopetusta vain noin puolentoista tunnin päässä Helsingistä itään Kotkassa ja Kouvolassa. Tiivis yhteistyö työelämän kanssa opintojen aikana vauhdittaa työllistymistäsi.
 

Tubettaja Herbalisti kävi tutustumassa Kyamkin / Mamkin kampukseen maaliskuussa. Katso mitä mieltä Herbalisti oli näkemästään ja mitä ajatuksia hänellä on opiskelusta.

 

Koulutustarjonta yhteishaussa 17.3.-9.4.2015 

Lue mitä mieltä opiskelijat ovat Kyamkista

Eri alojen opiskelijahaastatteluja löydät täältä!

 

Osallistu festarilippukilpailuun! Osallistujien kesken arvomme 2 hengen lippupaketteja kesän festareille: Summer Up, Jurassic Rock ja Kotkan Meripäivät.

Julkaise kuva Instagramissa, joka omasta mielestäsi kuvastaa vahvaksi kasvamista: oli se sitten selfie, maisema tai mietelause. Lisää kuvaan hastagit #kasvavahvaksi #mamk #kyamk

Festarilippuja voit voittaa myös pelaamalla ristinollaa, klikkaa banneria ja osallistu!

 

 

Tälle sivulle pääset nopeimmin osoitteella www.kyamk.fi/hakijalle

 


 

Päivitysvastuu: Viestintä- ja markkinointipalvelut

Muokattu: 30.3.2015 16:07

Read this page in English Applying

Opiskelijaintra |
Katso kaikki bannerit »