Etsi sivuilta
Youtube
LiiketaloudenOA

Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK)

Liiketalouden AMK-tutkinto

  • Opiskeluaika 3,5 vuotta
  • Laajuus 210 opintopistettä
  • Harjoittelua 30 opintopistettä
  • Voit valmistua nopeammin henkilökohtaisen opintosuunnitelman avulla
  • Syksyllä 2014 aloituspaikkoja 90
  • Haku kevään yhteishaussa 3.3.–1.4.2014

Opiskelupaikka

Kasarminmäen kampus, Kouvola

Opiskelijan näkökulma: Mari Saarinen

"Ammattikorkeakoulussa opiskelu on ehdottomasti paras valinta elämässäni! Joka päivä oppii jotain uutta ja opettajat tukevat opiskelijoita oman urapolkunsa rakentamisessa. Kasarminmäen kampus on oppiympäristönä viihtyisä, kansainvälinen ja selkeä. " Lue opiskelijahaastattelu!.
 

Liiketalouden koulutus vastaa elinkeinoelämän haasteisiin antamalla laaja-alaiset tiedot liiketoimintaprosesseista.

Liiketoiminnan, markkinoinnin, talouden, juridiikan, logistiikan ja tietotekniikan opinnot luovat osaamisen perustan. Niissä panostetaan myös monikulttuurisen toimintaympäristön vaatimiin viestintä- ja yhteistyötaitoihin.

Laajuutta osaamiseen tarjoavat Venäjä-opinnot, liikekielien kattava koulutustarjonta sekä kansainvälinen opiskelijavaihto- ja harjoitteluverkosto. Vapaavalintaisin yrittäjyysopinnoin on mahdollisuus rakentaa omaa yrittäjyyttä jo opiskeluaikana.

Liiketalouden koulutus järjestetään monialaisella ja kansainvälisellä kampuksella ja yhteistyö alueen yrityksiin on tiivistä. Tavoitteena on muodostaa alueelle innovaatiokeskittymä, joka yhdistää perinteiset luovat alat, liiketoiminnan sekä alueellisen kehitysyhteistyön ja elinkeinoelämän.

Voit erikoistua opinnoissasi:

  • Julkishallinto ja juridiikka

Opinnot (oikeustradenomi) perehdyttävät Suomen oikeusjärjestelmään sekä viranomaistoimintaan ja yksityisoikeuteen. Opetuksen keskeisiä elementtejä ovat Suomen lakipykälät sekä EU-oikeuden ja hallintoruotsin perusteet.

Opiskelija saa valmiudet toimia valtion ja kunnan hallinnollisissa tehtävissä sekä yrityksissä oikeudellista perusosaamista vaativissa tehtävissä. Tehtävänimikkeitä ovat esimerkiksi käräjäsihteeri, kihlakunnanulosottomies, asianajosihteeri ja vakuutussihteeri.

  • Taloushallinto

Opinnoissa tutustutaan yrityksen talouden hoitoon, analysointiin ja suunnitteluun sisäisen laskennan, kirjanpidon, verotuksen ja tilinpäätösten osa-alueilla. Koulutukseen kuuluvat myös alan tietojärjestelmien hallinta. Teoria kulkee käsi kädessä taloushallinnon lainsäädännön kanssa.

Opinnot antavat valmiudet suunnittelu-, valvonta- ja esimiestehtäviin taloushallinnon alalla.

  • Kansainvälinen markkinointi ja Venäjä-liiketoiminta

Opinnot keskittyvät kansainväliseen markkinointiin ja toimitusketjujen hallintaan sekä liiketoimintaan Venäjällä. Vahvat markkinoinnin opit ja kansainvälistymisosaaminen antavat hyvän pohjan aktiiviselle verkostoitujalle.

Koulutus antaa valmiudet suunnittelu-, esimies- ja asiantuntijatehtäviin kansainvälisen liiketoiminnan alalla tai kansainvälisessä markkinointiympäristössä. Venäjän liiketoimintaympäristöön perehtyneet voivat sijoittua Venäjällä toimiviin yrityksiin sekä venäläisiä palveleviin yrityksiin Suomessa.

Valintaperusteet ja lisätietoja

Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon alan valintaperusteet ja valintakokeet

Liiketalouden valintakokeen ennakkomateriaali

Lisätietoja hakemisesta
hakutoimisto(at)kyamk.fi

Lisätietoja koulutuksesta
Opintosihteeri Irmeli Kyrö, puh. 044 702 8753

Lue Kyamkin tarjonnasta ja hausta Hakijan oppaasta!

Lue lisää liiketalouden koulutuksesta!

 

 

Muokattu: 14.4.2014 08:35
Hakutoimisto

Kirjaudu intraan |
Katso kaikki bannerit »