Etsi sivuilta
Youtube
Projekti
NELI

  

Mervi Nurminen
Painoalapäällikkö
+358 44 702 8474
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Mervi Nurmisella on mittava kokemus erilaisista logistiikan työtehtävistä. Hän on aiemmin toiminut mm. Haminan Satama Oy:n markkinointijohtajana, Hamina Multimodal Terminals Oy:n toimitusjohtajana sekä Steveco Oy:ssä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Elinkeinoelämän ja logistiikan luottamustehtäviin kuuluvat Kymenlaakson kauppakamarin logistiikkavaliokunnan jäsenyys vuodesta 2001, Kymenlaakson kauppakamarin teollisuusvaliokunnan jäsenyys vuodesta 2014, Kymenlaakson liikennetyöryhmän jäsenyys vuodesta 2010 sekä Straightway Finland ry:n hallituksen varapuheenjohtajuus vuosina 2009-2011 ja puheenjohtajuus vuosina 2011-2013.

 

Anni Anttila
Projektipäällikkö
+358 44 702 8213
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Anni Anttilalla on kokemusta erilaisista logistiikan työtehtävistä ja kansainvälisestä korkeakouluyhteistyöstä. Hän on aiemmin toiminut  Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kansainvälisten asioiden koordinaattorina sekä projektipäällikkönä logistiikan ja merenkulun kansallisissa ja kansainvälisissä kehitysprojekteissa.

 

Tomi Oravasaari
Projektipäällikkö
+358 44 702 8289
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Tomi Oravasaarella on monipuolinen työkokemus tutkimus-, kehitys-, ja innovaatiotoiminnasta. Hän on aiemmin työskennellyt sekä tutkijana, projektipäällikkönä kuin myös kouluttajana. Tomi on tutkinut muun muassa meriklusterin koulutustarpeita, merenkulkijoiden työhyvinvointia, palveluiden verkostomaista tuottamista ja vapaaehtoistoiminnan johtamista.

 

Tuomas Munnukka
Projektipäällikkö
+358 44 7028 521
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Tuomas Munnukka on aiemmin toiminut konsulttina, varastoalan kouluttajana ja sisälogistiikan suunnittelijana. Hänellä on monipuolista kokemusta tilaus-toimitusketjun ja varastohenkilökunnan osaamisen kehittämisestä ja logistiikan ohjausjärjestelmistä.

 

Aleksi Sallinen
Yritysyhteyskoordinaattori/Logistiikkaverstas
+358 44 702 8404
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Aleksi Sallisella on vahva kokemus logistiikasta sekä myynnin alalta. Aleksi on toiminut 10 vuoden työuran aikana sekä esimiestehtävissä että työntekijänä. Vahva ”duunari” kokemus takaa, että näkemyksen laajuus eri haasteisiin on vahva. Hän on kouluttautunut työuran ohessa logistiikan insinööriksi, ja nykyisin hän toimii yrittäjänä yrityksessä, joka muun muassa tarjoaa logistiikan asiantuntijapalveluita. Aleksin suurin vahvuus on suuri kunnioitus työntekemistä kohtaan.

 

Jonne Holmén
Sidosryhmäkoordinaattori/Logistiikkaverstas
+358 44 702 8403
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Logistiikan insinööri Jonne Holmén on toiminut vuosia monipuolisissa logistiikka-alan työtehtävissä. Hän on ollut mukana kansainvälisessä Nordstream kaasuputkiprojetkissa, hoitanut paperiteollisuuden logistiikkaa, sekä toimii yrittäjänä logistiikan alalla. Tekniset ratkaisut, digitalisaatio ja logistiikan ohjelmistot ovat hänen vahvuutensa.

 

Minna-Liisa Lindroos
Projektityöntekijä
+358 44 702 8444
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Ympäristötekniikan insinööri (AMK) Minna-Liisa Lindroosilla on kokemusta ympäristönsuojelusta ja etenkin satamien aiheuttamista ympäristöhaitoista. Työn ohessa hän viimeistelee energiatekniikan insinöörin opintojaan.

 

Muokattu: 30.9.2016 09:30

Read this page in English Personnel

Student | Staff  
Katso kaikki bannerit »