Etsi sivuilta
Youtube LinkedIn
Kesä 2016

Opiskele. Tee sen jälkeen mitä haluat.

Hae Kaakkois-Suomen ammattikorkeakouluun!

Olet tekemässä isoa päätöstä. Koulutuspaikan valinnassa painavat monet asiat: kiinnostava ala, laadukas opetus, viihtyisä opiskeluympäristö ja työllistymismahdollisuudet. Uudessa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa (Xamk) sinun on helppo oppia ja opiskella. Et jää yksin opintojesi kanssa, vaan saat tarvittaessa tukea ja ohjausta. Opetus on laadukasta ja sinulla on mahdollista kokeilla siipiäsi myös ulkomailla. Xamk tarjoaa monipuolista ja laadukasta korkeakouluopetusta 1.1.2017 alkaen Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Tiivis yhteistyö työelämän kanssa opintojen aikana vauhdittaa työllistymistäsi.

Pääset hakemaan syksyllä ensimmäistä kertaa 1.1.2017 aloittavaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakouluun Xamkiin. Xamkin uudet nettisivut aukeavat 21.6. osoitteessa www.xamk.fi. Lue lisää hakeminen-sivulta!

Kurkkaa Kyamkin  sekä eri alojen opiskelijahaastatteluja!

Tubettaja Mariieveronica kävi tutustumassa Kymenlaakson ammattikorkeakouluun.

Katso video:

Tule ottamaan tube haltuun!

Kiinnostaako tubettaminen? Haluaisitko oppia uuden, ajankohtaisen tavan tuottaa sisältöä verkkoon? Haluaisitko tulla paremmaksi tubettajaksi?

Tubettaminen eli itse kuvattujen videoiden julkaiseminen YouTube-videopalvelussa on yhä useamman harrastus. Vielä useampi katsoo muiden kuvaamia videoita. Siksi Suomessakin on tubettajia, jotka tienaavat sillä elantonsa.

Mikkelin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulujen avoimen AMK:n Tube haltuun -kurssilla maan johtavat ammattitubettajat Mariieveronica, Herbalisti, Justimus ja Lakko opettavat meille muillekin, mistä tubettamisessa on kysymys: Mikä tekee itse kuvatusta videosta niin kiinnostavan, että sitä katsellaan satojatuhansia kertoja? Mistä tubettamisessa on oikein kysymys?

Tämä opintokokonaisuus on siis kaikille teille, jotka haluavat ottaa tuben haltuun!

Sama opintojakso on tarjolla sekä Kyamkissa että Mamkissa. Ilmoittautuminen on avautunut 22.3.2016.

Se ilme, kun teet mitä haluat!

Miltä sinä näytät silloin, kun teet ihan mitä haluat? Ota kuva itsestäsi ja jaa se instagramissa, facebookissa tai twitterissä #teemitähaluat. Osallistujien kesken arvotaan festaripaketti neljälle (liput + majoitus) Mikkelin Jurassic Rockiin 5.–7.8.2016. Viikkopalkintona kilo Kouvolan lakua.

Tutustu myös eri alojen opiskelijahaastatteluihin!

 

Tälle sivulle pääset nopeimmin osoitteella www.kyamk.fi/hakijalle
Päivitysvastuu: Viestintä- ja markkinointipalvelut

Muokattu: 7.6.2016 13:05

Read this page in English Applying

Student | Staff  
Katso kaikki bannerit »