Etsi sivuilta
Youtube LinkedIn
Tervetuloa_Kyamkiin_etusivu

Opiskele. Tee sen jälkeen mitä haluat.

Kevään yhteishaku Kyamkissa
Suomenkieliset koulutukset 16.3.-6.4.2016

Päivätoteutus

Monimuotototeutus

Huomioi myös Mikkelin ammattikorkeakoulun järjestämä

Kyamkin koulutusvideot ovat katsottavissa täältä.
Eri alojen 
opiskelijahaastatteluja löydät täältä!

Hae Kymenlaakson ammattikorkeakouluun

Olet tekemässä isoa päätöstä. Koulutuspaikan valinnassa painavat monet asiat: kiinnostava ala, laadukas opetus, viihtyisä opiskeluympäristö ja  työllistymismahdollisuudet. Meillä Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa (Kyamk) sinun on helppo oppia ja opiskella. Et jää yksin opintojesi kanssa, vaan saat tarvittaessa tukea ja ohjausta.

Opetus on laadukasta ja sinulla on mahdollista kokeilla siipiäsi myös ulkomailla. Kansainvälistä suosiota kasvattanut Kyamk tarjoaa monipuolista ja laadukasta korkeakouluopetusta vain noin puolentoista tunnin päässä Helsingistä itään Kotkassa ja Kouvolassa. Tiivis yhteistyö työelämän kanssa opintojen aikana vauhdittaa työllistymistäsi.

 


 

 

Tubettaja Mariieveronica kävi tutustumassa Kymenlaakson ammattikorkeakouluun.
Katso video:

Tule ottamaan tube haltuun!

Kiinnostaako tubettaminen? Haluaisitko oppia uuden, ajankohtaisen tavan tuottaa sisältöä verkkoon? Haluaisitko tulla paremmaksi tubettajaksi?

Tubettaminen eli itse kuvattujen videoiden julkaiseminen YouTube-videopalvelussa on yhä useamman harrastus. Vielä useampi katsoo muiden kuvaamia videoita. Siksi Suomessakin on tubettajia, jotka tienaavat sillä elantonsa.

Mikkelin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulujen avoimen AMK:n Tube haltuun -kurssilla maan johtavat ammattitubettajat Mariieveronica, Herbalisti, Justimus ja Lakko opettavat meille muillekin, mistä tubettamisessa on kysymys: Mikä tekee itse kuvatusta videosta niin kiinnostavan, että sitä katsellaan satojatuhansia kertoja? Mistä tubettamisessa on oikein kysymys?

Tämä opintokokonaisuus on siis kaikille teille, jotka haluavat ottaa tuben haltuun!

Sama opintojakso on tarjolla sekä Kyamkissa että Mamkissa. Ilmoittautuminen on avautunut 22.3.2016.

Se ilme, kun teet mitä haluat!

Miltä sinä näytät silloin, kun teet ihan mitä haluat? Ota kuva itsestäsi ja jaa se instagramissa, facebookissa tai twitterissä #teemitähaluat. Osallistujien kesken arvotaan festaripaketti neljälle (liput + majoitus) Mikkelin Jurassic Rockiin 5.–7.8.2016. Viikkopalkintona kilo Kouvolan lakua.

Tutustu myös eri alojen opiskelijahaastatteluihin!

 

Tälle sivulle pääset nopeimmin osoitteella www.kyamk.fi/hakijalle
Päivitysvastuu: Viestintä- ja markkinointipalvelut

Muokattu: 26.4.2016 16:11

Read this page in English Applying

Student | Staff  
Katso kaikki bannerit »